Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Film for Plaka: Challenge accepted!

Το κινηματογραφικό αφιέρωμα του Φοιτητικού Παλμού στην Πλάκα είναι γεγονός!

Μέρος Ι: http://www.youtube.com/watch?v=o09Hl_TzRII
Μέρος ΙΙ: http://www.youtube.com/watch?v=B6pIsE-NBJ4&feature=youtu.be


Στις 10 Δεκεμβρίου 2012 δημιουργήσαμε ένα event στο facebook το οποίο σταδιακά και με την συμβολή των 130 περίπου διαδικτυακών βοηθών μας, καταφέραμε μόλις σήμερα να το δημοσιεύσουμε πιστεύοντας πως πετύχαμε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Στόχος μας ήταν να προκύψει μια συλλογική δουλειά που με αρκετές εικόνες και ήχους θα μας μεταφέρει στο κλίμα της πιο γραφικής και συνάμα παλιάς γειτονιάς της Αθήνας. Έχοντας επίγνωση της δημοσίευσης του κλιπ μας σε ένα γιγαντιαίο παγκόσμιο δίκτυο, όπως το YouTube, θέλουμε μέσα από το βίντεο αυτό να παρακινήσουμε τους Έλληνες να επισκεφθούν την Πλάκα και να εμπνευστούν αυτήν καθώς και να μεταφέρουμε στους ξένους επίδοξους επισκέπτες ορισμένες από τις πιο όμορφες παραστάσεις που μπορεί να τους προσφέρει η πόλη μας.

Τα μέσα που χρησιμοποιήσαμε ήταν απλοϊκά, οι γνώσεις μας ήταν οι εντελώς απαραίτητες και οι σκηνοθέτες ήταν οι πρώτη φορά που δοκίμασαν κάτι τέτοιο. Κι όμως το εγχείρημα φαίνεται να πέτυχε αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως όταν κάνουμε κάτι με αγάπη και λίγο τρέλα μπορούμε να το καταφέρουμε.

Τέλος θα συνιστούσαμε ανεπιφύλακτα σε όποιον το επιθυμεί να κάνει κάτι αντίστοιχο με το δικό μας ντοκυμανταίρ με φίλους του για την περιοχή που τον εμπνέει. Εκτός του ότι θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, εφόσον το επιθυμούν θα μπορούν να δημοσιεύσουν το έργο τους μέσω του καναλιού του Φοιτητικού Παλμού στο YouTube.

2η μέρα γυρισμάτων στ' Αναφιώτικα

Δεν υπάρχουν σχόλια: